You'll never be able to escape from your heart. So, it's better to listen to what it has to say. That way you'll never have to fear an unanticipated blow...

Sunday, 25 June 2017

Ako život te obmane, ne tuži, ne kazuj jad! Primiri se tužan tad...

Priče nemaju ni početak ni kraj. Čovek nasumično odabere neki trenutak u životu, odakle se osvrne u prošlost i zagleda u budućnost. Na tom čudesnom putu između onda i tada, sretne se sa samim sobom. Taj susret predstavlja prekretnicu, buđenje iz zanosa i vraćanje u gorku realnost koja stvara prazninu koju dani budući treba da savladaju, kao kvantni skok.
Svaki susret je slučajan, zato se valjda i zove susret - sretnu se dve duše u vremenu i prostoru, onda kada to konstelacija planeta upriliči. Sve što se dogodi posle - od čega zavisi?!
Kako "ući" u nečiji život i postati deo njega? Naizgled sasvim moguće u trenu se pretvori u nemoguće. "Ponos" i zanos su opasni igrači, spremni na bespoštednu borbu do poslednje kapi emocija. Zamke su velike, srce i razum - dva titana jedan naspram drugog, na klackalici života - čiji će moment biti jači?! 
Odustaću, ne mogu više da povređujem sebe tvojom hirovitošću zvanom sada hoću - onda neću. Vratiću se da proživim još jednom svoj san. Ali ne mogu, hoću da sve postane stvarnost, hoću da ti kažem da te volim do kraja svemira;) A ti budi laf pa reci da svemir nema kraj....Ako ne kažeš, ja ću živeti gorku realnost ispunjenu kajanjem svoje slabosti, što nisam rekla, što nisam napravila korak makar bila odgurnuta miljama unazad....

No comments: